Inici Actualitat Dos campions i un subcampió taradellencs a la Copa catalana d’orientació

Dos campions i un subcampió taradellencs a la Copa catalana d’orientació

0
COMPARTIR

Aquest dissabte en el marc de la 3a cursa popular de Can Bonvilar a Sabadell es va fer la festa de comiat a la temporada 2018 d’orientació. I després de la cursa es van lliurar els premis de la Copa catalana de les diferents categories amb premi per a tres taradellencs del Cet Enclusa-O.

Meritxell i Josep Maria Freixas s’han proclamat campions de la Copa catalana en categoria 21A a peu. Mentre que Marc Ballabriga ha acabat subcampió de la Copa catalana en categoria sèniors B en btt i també sisè a la Copa catalana de curses a peu en la categoria masculina 21A.

A la temporada 2018, tant Meritxell Freixas com Josep Maria Freixas no es van perdre cap de les 15 curses de la Copa Catalana, de les quals es tenien en compte els 9 millors resultats per establir la classificació final. La Meritxell va obtenir la màxima puntuació en 5 curses: a Sant Vicenç de Montalt, Fontanals (mitja), Pedraforca (llarga), Guils (mitja) i el Jou. I en Josep Maria va ser primer en 6 curses: a Sant Vicenç de Montalt, Requesens (llarga), Fontanals (llarga), Pedraforca (mitja), el Jou i l’esprint de Tossa de Mar. Per altra banda, Marc Ballabriga va ser el guanyador de la cursa d’orientació en BTT de Vidreres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments