Inici Actualitat El CP Taradell supera amb solvència l’Alpicat

El CP Taradell supera amb solvència l’Alpicat

0

Segona victòria consecutiva del CP Taradell a l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs van superar aquest dissabte a la tarda a l’Alpicat per 4 gols a 1 i es consoliden a la part noble de la classificació.

Estrenar l’electrònic, però, va costar. No va ser fins a falta de sis minuts pel descans que Marc Soler va fer l’1 a 0, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part. A la sortida del segon temps Genís Pou va ampliar diferències amb el segon gol, i als deu minuts Marçal Casadevall va encarrilar el partit amb el 3 a 0. Ja en els últims segons van arribar la resta de gols. Marc Soler va fer el 4 a 0 i l’Alpicat només va poder fer el gol de l’honor en l’última jugada del partit.

El CP Taradell suma 15 punts en nou jornades i puja fins a la quarta posició a la classificació.