Inici Actualitat Els Botiguers de Taradell recullen 1.000 euros per la Marató de TV3...

Els Botiguers de Taradell recullen 1.000 euros per la Marató de TV3 tirant pastissets a la cara de voluntaris

0
COMPARTIR

La iniciativa de l’Associació de Botiguers de Taradell d’aquest dissabte per la Marató de TV3 va recollir un total de 1.000 euros. Durant tot el dia a la Plaça de les Eres hi havia diferents voluntaris taradellencs que van posar la cara per rebre l’impacte de pastissets.

La iniciativa molt divertida va comptar amb la col·laboració de molts voluntaris. Al preu de 5 euros es poddien tirar dos pastissets de merengue, elaborats pels forns Mont-rodon, Sant Sebastià, Riera i El Xocolater. Molts van sortir amb la cara ben empastifada. Tots els diners es destinaran a la Marató de TV3 d’enguany que recull aportacions per lluitar contra el càncer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments