Inici Actualitat Diversos voluntaris taradellencs posaran la cara dissabte per la Marató

Diversos voluntaris taradellencs posaran la cara dissabte per la Marató

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell organitza aquest dissabte una activitat per recollir diners per la Marató de TV3. Durant tot el dia (de 10h a 14h i de 16h a 19h) a la Plaça de les Eres hi haurà diferents voluntaris taradellencs que posaran la cara per rebre l’impacte de pastissets.

Es col·locarà una fusta decorada amb uns forats on els voluntaris posaran la cara. La gent podrà comprar pastissets de merengue que hauran elaborat els forns Mont-rodon, Sant Sebastià, Riera i El Xocolter i intentar fer diana. El preu serà de 5 euros i donarà l’opció de fer dos llançaments. Tots els diners es destinaran a la Marató de TV3 d’enguany que recull aportacions per lluitar contra el càncer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments