Inici Actualitat Obertes les inscripcions per al 5è Casal de Nadal de tennis taula...

Obertes les inscripcions per al 5è Casal de Nadal de tennis taula de Taradell

0
COMPARTIR
Ja estan obertes les inscripcions per tots aquells que vulguin participar en la cinquena edició del Casal de Nadal de tennis taula, que organitza el TT Mont-rodon juntament amb el Club Parc d’Esports. En aquesta edició es proposen cinc jornades d’entrenament: el 27 i 28 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener.
El Casal tindrà lloc en horari de tarda, i el primer torn destinat als més joves (fins a 14 anys) serà de les quatre a les set de la tarda. Aquests aprendran a jugar a tennis taula combinant-ho amb jocs divertits i que ajudin a treballar la coordinació i la precisió que demana aquest esport. Després, hi ha un segon torn amb un curs d’iniciació per a adolescents i adults per aprendre les tècniques i tàctiques bàsiques del tennis taula. És un curs adaptat a cada edat i el nivell que tinguin els participants.
El Casal es farà al gimnàs del Col·legi de Les Pinediques. Les inscripcions es poden fer fins al 19 de desembre al mail ttmontrodon@gmail.com.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments