Inici Actualitat Es recullen 1.890 euros durant la gala màgica de Taradell per la...

Es recullen 1.890 euros durant la gala màgica de Taradell per la Marató de TV3

0
COMPARTIR

Taradell va acollir diumenge a la tarda una gala de màgia solidària. L’acte es va fer al Centre cultural Costa i Font que es va omplir de taradellencs per assistir a l’espectacle on hi van actuar diversos mags del col·lectiu Màgia de la Catalunya Central.

Amb el preu de l’entrada (5 euros) i alguns col·laboradors del programa es van recollir un total de 1.890 euros. L’acte s’enmarcava en la plataforma ‘Taradell amb la Marató’ que recull diners per la lluita contra el càncer.

Hi van actuar la taradellenca Maga Game, Màgic Poc, Mag Rovi, Flash Magic, Mag Caru, Mag Dian, Imaginat i Mag Marcel.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments