Inici Actualitat L’Agrupació de Botiguers de Taradell torna a regalar 4.000 euros en vals...

L’Agrupació de Botiguers de Taradell torna a regalar 4.000 euros en vals per la campanya de Nadal

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Botiguers de Taradell tornarà a sortejar 4.000 euros en vals a tots aquells que comprin en algun dels establiments associats durant aquesta campanya nadalenca. Els 4.000 euros estan repartits en diversos premis: n’hi ha un de 500 euros, 2 de 400, 3 de 300 i 10 de 100.

Per aconseguir els vals, només cal obtenir un targetó amb sis caselles que es marcaran a mesura que s’hagi comprat en un comerç. Quan s’hagi fet en sis establiments diferents, el targetó es podrà deixar en alguna de les bústies dels comerços i podrà entrar en el sorteig dels premis. El sorteig es farà el 12 de gener, a 2/4 de 2 del migdia, en directe per Ràdio Taradell.

Cal destacar que s’ha tornat a editar un catàleg amb el lema ‘Aquest Nadal, regala Taradell’, que engloba tots els comerços associats i serveix per donar idees de regals i compres per aquest Nadal. Al catàleg hi apareixen una cinquantena d’establiments. Aquí podeu consultar el CATÀLEG. A més, tots els establiments compten amb un arbre decoratiu.

El tret de sortida a la campanya de Nadal es va donar aquest dissabte amb l’encesa de llums decoratius dels carrers de Taradell i una xocolatada popular amb castell de focs. Com és habitual i en el marc de la Fira de Santa Llúcia, hi haurà la recollida de cartes del patge reial des de 2/4 de 5 de la tarda a les 8 del vespre. I està previst que el proper 15 de desembre es faci una activitat a la Plaça de les Eres, emmarcada en la campanya de Taradell per la Marató de TV3, on es podran tirar pastissets a la cara de taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments