Inici Actualitat A punt per l’inici dels treballs de millora de la urbanització La...

A punt per l’inici dels treballs de millora de la urbanització La Roca de Taradell

0
COMPARTIR

Aquests dies començaran les actuacions previstes a la Urbanització La Roca. Entre elles, hi ha la reordenació de la circulació a l’entrada de la urbanització, just davant de les antigues casetes d’informació; la renovació de l’asfalt a l’entrada i al carrer de Vilalleons i el canvi d’enllumenat públic als mateixos punts i també a l’avinguda de Santa Eugènia i a l’inici del carrer de Sant Marçal.

L’actuació més important es farà a l’entrada de la urbanització que s’aprofitarà per reordenar el trànsit amb una illeta elevada per afavorir la reducció de la velocitat i també es resoldran les interseccions de les cruïlles amb senyalització viària. En aquest punt, s’ampliarà la illeta central i algunes voreres afavorint la presència de passos de vianants i també senyalització de trànsit vertical. A part, de renovar l’asfalt també es renovarà l’enllumenat.

La segona actuació més important serà la millora de la pavimentació i l’asfalt de l’inici del carrer de Sant Marçal i el carrer de Vilalleons on l’asfalt i el paviment es troba molt deteriorat. En aquest punt, es resoldran els problemes d’inundació existents, se sanejaran els flonjalls i es col·locaran embornals nous i es renovarà el 100% de l’asfalt.

Per altra banda, també es canviarà la il·luminació de l’entrada de la Urbanització, del carrer de Vilalleons, i parcialment el de l’Avinguda Sta. Eugènia i del carrer de Sant Marçal per noves lluminàries tipus LED. Donant així continuïtat a les actuacions realitzades els últims anys al municipi per incrementar l’eficiència energètica. En aquests punts, també es millorarà la instal·lació elèctrica i el cablejat passarà a ser soterrat.

Les obres les durà a terme l’empresa UROBREX, S.L., guanyadora del concurs públic. Està previst que durin aproximament quatre mesos i tindran un cost d’uns 150.000 euros.

Durant les obres està previst també enderrocar les casetes d’informació que actualment estan en desús i presenten moltes deficiències.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments