Inici Actualitat Gala màgica solidària amb la Marató de TV3 aquest diumenge a Taradell

Gala màgica solidària amb la Marató de TV3 aquest diumenge a Taradell

0
COMPARTIR

En el marc de la plataforma ‘Taradell amb la Marató’, aquest diumenge el Centre cultural Costa i Font acull una gala amb la màgia com a protagonista. L’espectacle començarà a 2/4 de 6 de la tarda amb la presència d’un grup de mags de l’Associació Màgia Central Catalunya. Entre ells hi actuarà la taradellenca Maga Game.

A l’acte, organitzat conjuntament amb Taradel contra el càncer, hi actuaran també el Mag Rovi, Mag Marcel, Flash Magic, Mag Nestor i Mag Caru amb la presentació del Màgic Pol. El preu de l’entrada és de 5 euros i aniran destinats a la Marató de TV3 2018 dedicada a la lluita contra el càncer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments