Inici Actualitat Taradell constitueix una plataforma d’actes per recollir diners per la Marató de...

Taradell constitueix una plataforma d’actes per recollir diners per la Marató de TV3

0
COMPARTIR

Diverses entitats del municipi i l’Ajuntament de Taradell han constituït una plataforma, amb el nom ‘Taradell amb la Marató’, per organitzar actes i recollir fons per la lluita contra el càncer a la qual està dedicada la Marató de TV3 2018.

Els tres primers actes van ser el concert solidari, organitzat per Ràdio Taradell, la caminada Rupit-Taradell i el concert de l’Escola de Música amb motiu de Santa Cecília. Properament, hi ha previst una sèrie d’actes que s’allargaran fins al gener i que tindran l’objectiu de recaptar diners per la Marató de TV3.

Així, de moment hi ha prevista una tarda de màgia a can Costa (2 de desembre) o una ballada de sardanes (9 de desembre). La Penya Barcelonista de Taradell també posarà a la venda 500 butlletes a un euro cada butlleta on sortejarà dues entrades per ana veure el Barça als vuitens de final de la Champions.

També està previst col·locar guardioles solidàries elaborades pels alumnes de l’escola l’Arpa als comerços del poble i també se’n trobaran al concert de la Coral Vilademany (13 desembre). També hi haurà concerts solidaris de la Coral l’Arpa (15 desembre) i els alumnes de l’Escola de Música (16 desembre).

Durant la fira de Santa Llúcia també hi haurà una parada solidària on es vendrà caldo amb galets farcits elaborat per en Nandu Jubany al matí i xocolata desfeta del Forn Sant Sebastià a la tarda a canvi d’aportacions econòmiques. No hi faltarà la tradicional tómbola solidària de l’entitat Taradell contra el càncer.

Els botiguers de Taradell també preparen una proposta divertida on es podran tirar pastissets a voluntaris que posaran la cara en uns forats d’una fusta (15 desembre). Tastet de Gospel farà un concert solidari (16 desembre). Hi haurà guardioles solidàries en els Pastorets de Les Pinediques (19 desembre) i el festival de Nadal del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès (20 desembre). Els Tonis també faran un acte solidari (13 gener). Cal destacar que a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font també es venen llibres de segona mà per recaptar diners per la Marató de TV3. I que l’Escola d’arts l’Arpa posa a la venda diferents treballs artístics i di buixi i pintura que es podran veure als comerços de l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

Està previst que es facin dues donacions. Una el dia de la Marató de TV3 el 16 de desembre i una altra, un cop s’hagin acabat totes les activitats solidàries a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments