Inici Actualitat Obres de millora de l’accés a la Residència Vilademany de Taradell

Obres de millora de l’accés a la Residència Vilademany de Taradell

0
COMPARTIR

Durant el mes d’octubre i novembre s’han fet obres de millora a l’accés principal de la Residència Vilademany, pel carrer de Jaume Balmes. El més visible és el pas elevat que s’ha fet just a l’alçada de la plaça dels Homenatges a la Vellesa amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que circulen. A més, s’hi dona prioritat als vianants.

D’altra banda, s’ha aprofitat per canviar el gres de l’espai d’entrada al recinte des del carrer fins a la porta principal d’entrada. Es tracta d’un mateiral antilliscant i s’ha instal·lat un terra radiant per evitar glaçades durant l’hivern i així possibles relliscades. Les obres han anat a càrrec dels treballadors de la Brigada Municipal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments