Inici Actualitat Aleix Costa i Josep Codina pugen al podi al campionat Open Racc...

Aleix Costa i Josep Codina pugen al podi al campionat Open Racc de kàrting 2018

0
COMPARTIR
Foto: Federació Catalana Automobilisme

Dos joves taradellencs van pujar al podi aquest diumenge en el certamen de promoció de l’automobilisme, Open Racc. Es tracta d’Aleix Serra i de Josep Codina que han acabat segon i tercer de la categoria Open Racc grup 1.

El circuit d’Alcarràs, al Segrià, posava punt i final al Campionat de Catalunya, i també acollia el certamen de promoció Open Racc. En les dues curses el taradellenc Josep Codina va acabar tercer i segon, mentre que en la segona cursa, un altre taradellenc, Aleix Costa va ser tercer. A la general del campionat, Aleix Costa ha acabat segon i Josep Codina tercer.

L’Open Racc és la categoria d’iniciació i formació dins el kàrting, que compta amb pilots d’entre 7 i 11 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments