Inici Actualitat Els germans Freixas guanyen la Lliga nord de curses d’orientació 2018

Els germans Freixas guanyen la Lliga nord de curses d’orientació 2018

0
COMPARTIR

Gurb va tancar dissabte la Lliga Nord de curses d’orientació 2018 on dos taradellencs s’hi van proclamar campions. Els germans Meritxell i Josep Maria Freixas (CE Taradell) van ser els guanyadors absoluts, adjudicant-se la categoria C1 (nivell tècnic i físic alt).

La quarta edició de la Lliga Nord-O de Curses d’Orientació ha tingut un total de 10 proves per les comarques gironines, Osona i el Berguedà. Per la classificació puntuaven els 8 millors resultats. Enguany 476 corredors han participat en les quatre categories puntuables per a la lliga.

Josep Maria Freixas va adjudicar-se la competició gràcies al resultat de la cursa d’aquest dissabte, després d’un duel amb Jordi Ordeig (UE Vic). A Gurb va ser tercer, però per davant d’Ordeig. Cal destacar que la tercera posició ha estat per un altre taradellenc, Marc Ballabriga, tot i no puntuar en l’última prova per un error. En categoria femenina Meritxell Freixas ja era la campiona a falta de la prova de Gurb.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments