Inici Actualitat Ràdio Taradell organitza dissabte un concert benèfic amb ‘La Marató’ de TV3

Ràdio Taradell organitza dissabte un concert benèfic amb ‘La Marató’ de TV3

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell organitza dissabte un concert solidari amb La Marató de TV3, que aquest any recaptarà fons per lluitar contra el càncer. Hi actuaran desinteressadament els grups locals Rusty’n’Fuzzy, que fa versions rock dels anys 70 com Hendrix, Led Zeppelin o Cream, i The Pubbers, que interpretaran clàssics dels Rolling Stones i els Beatles. També hi participarà el grup del Vallès Four Old Dogs, que també fa versions dels 70.

El concert començarà a les 6 de la tarda i es farà a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font. El preu de l’entrada és de 5 euros i part dels diners recollits, un cop cobertes despeses com ara l’equipament de so, es destinaran al programa solidari de TV3.

El concert, organitzat per Ràdio Taradell, s’emmarca en un programa d’activitats que preparen diverses entitats del poble per recollir diners per a La Marató. Aquest any, el programa televisiu es farà el diumenge 16 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments