Inici Actualitat La UD Taradell assalta el camp del líder, el Torelló

La UD Taradell assalta el camp del líder, el Torelló

0
COMPARTIR

Triomf de prestigi del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte al camp del líder, el Torelló. Els taradellencs van guanyar davant d’un equip que no havia perdut encara al lliga. I, a més, van sumar el sisè partit consecutiu fora de casa guanyant.

I això que el partit va començar malament per als taradellencs, que al minut 9 van rebre l’1 a 0 en una errada defensiva. Malgrat tot, l’equip no es va desanimar i va començar a amenaçar la porteria del Torelló. L’empat va arribar just abans del descans. Al minut 42 Martí Pedrón feia l’empat.

Al segon temps el partit va mantenir la igualtat i es va decidir a la part final. Al minut 82 Plade Puigdesens transformava un penal per avançar els taradellencs. I dos minuts més tard la sentència la signava Joan Canó amb l’1 a 3 en un xut des de la frontal.

Quarta victòria consecutiva d’un Taradell que puja fins a la segona posició, a tan sols un punt del liderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments