Inici Actualitat Dijous se celebra el ple municipal del mes de novembre de 2018

Dijous se celebra el ple municipal del mes de novembre de 2018

0
COMPARTIR

Aquest dijous 8 de novembre s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell, corresponent al mes de novembre de 2018. La sessió començarà a les 9 de la nit. Com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell.

L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2.- Donar compte dels acords de les Juntes de Govern Local.

3.- Donar compte dels Decrets de l’alcaldia.

4.- Donar compte dels informes trimestrals de compliment de la normativa de morositat, estabilitat pressupostària, estabilitat financera i del període mig de pagament, del 3r trimestre de 2018. Exp. 468/18 i 483/18.

5.- Donar compte de la comunicació al Ministeri d’Hisenda del cost efectiu dels serveis de l’exercici 2017. Exp. 959/18.

6.- Aprovació de la concertació d’un préstec amb el Banc de Sabadell-Diputació de Barcelona pel finançament de l’obra Urbanització del tram 1 de la Ronda Montserrat i de millora de polígons industrials. exp. 937/2018.

7.- Aprovació del projecte ‘Urbanització del Tram 1 de la Ronda Montserrat’.

8.- Precs i preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments