Inici Actualitat Tres podis de taradellencs als 2 Dies del Berguedà d’orientació

Tres podis de taradellencs als 2 Dies del Berguedà d’orientació

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana passat es va disputar la prova d’orientació 2 Dies del Berguedà, en la qual Meritxell Freixas es va classificat en primer lloc a la categoria D21A; i Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga, en segon i tercer lloc respectivament a la categoria H21A.

En aquests 2 dies d’orientació en total es van organitzar tres curses: el dissabte es va disputar una nocturna que juntament amb una cursa de mitja distància del diumenge eren les que puntuaven pels 2 Dies del Berguedà. El dissabte també es va fer una cursa de relleus mixta en la qual l’equip del CET també va participar, però al no tenir prou components, ja que havien de ser dos homes i dues dones, van fer equip amb Maria Prieto del club Malarruta de Madrid. En no ser tots els corredors del mateix club no van puntuar a la classificació. De tota manera cal destacar que van superar la prova amb un temps 54 minuts i 50 segons, a menys de 3 minuts del primer equip classificat.

Per altra banda, el passat mes d’octubre, els orientadors del CET van competir al  VI Trofeu Nazaríes, celebrat del 12 al 14 d’octubre a la Sierra de Baza (Granada) en el qual Meritxell Freixas va aconseguir el primer lloc en dues de les proves a la categoria 21A femenina.

El cap de setmana del 20 al 21 d’octubre, a Guils-Fontanera, a la Cerdanya, es va celebrar la 22a edició dels 2 Dies dels Pirineus. El dissabte es va disputar una cursa d’orientació de llarga distància, i diumenge una de mitja distància. L’orientadora del CET, Meritxell Freixas hi va participar en la categoria 21A Dones on va guanyar  la cursa de mitja distància i es va classificar en segon lloc de la classificació consolidada dels dos dies, i per altra banda, a la categoria 21A Homes hi van prendre part Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga que es van classificar en tercer i cinquè lloc respectivament, també de la classificació final dels dos dies.

El dissabte dia 27 d’octubre a Sant Feliu de Pallerols es va celebrar la Rogaines 3 Valls, que constava de modalitats; dues curses puntuables per la Copa Catalana (6 hores i 9 hores) i una de popular (3 hores). L’equip  format per Meritxell FreixasMarc Ballabriga i Josep Maria Freixas van participar a la cursa de 9 hores, però el mal temps de pluja constant i fred van fer que després de 6 hores i 29 minuts anessin a l’arribada. Tot i això van aconseguir 160 punts classificant-se en segon lloc de la categoria Open Mixes 9h.

A la prova de 3 hores i va participar l’equip format per Lluís Saborit (CETaradell) i Ramon Moragues (UEVic) que es van classificar en onzena posició dels equips masculins.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments