Inici Actualitat Sense cap tipus de variació en l’atur registrat a Taradell durant l’octubre...

Sense cap tipus de variació en l’atur registrat a Taradell durant l’octubre de 2018

0
COMPARTIR

Cap pujada ni baixada en el número de persones en situació d’atur a Taradell durant el mes d’octubre de 2018. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, hi ha el mateix número que al setembre, és a dir, 232 persones sens feina. Fa un any, a Taradell hi havia 262 taradellencs en situació d’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur ha variat una mica a l’alça. Aquest mes d’octubre passat es va tancar amb 7.628 osonencs sense feina. És a dir, 24 persones menys que al mes de setembre. Fa un any n’hi havia 8.103

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments