Inici Actualitat Novetats literàries del mes de novembre de 2018 a la Biblioteca de...

Novetats literàries del mes de novembre de 2018 a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest mes de novembre de 2018. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

Mi pecado| Javier Moro

Barcelona: Espasa, 2018

Sinopsi: Història de l’actriu española Conchita Montenegro que, l’any 1930, amb només 19 anys, va debutar a Hollywood. Gràcies a la seva bellesa, intel·ligència i personalitat, la jove promesa es va fer un lloc entre les principals estrelles del moment.

 

L’estiu que vaig conèixer el Che | Luigi Garlando

Alzira: Bromera, 2018

Sinopsi: L’estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l’oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l’inici de la història i la fi de moltes coses. Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot, la vida d’un net i el seu avi. A partir del moment que, per una casualitat, Cesare s’adona que el seu avi té tatuat el rostre del líder revolucionari, descobrirà amb ell una trajectòria sorprenent que posarà a prova les conviccions de tots dos, alhora que enfortirà la seva relació.

Una temporada salvaje | Joe R. Lansdale

Madrid: Siruela, 2018

Sinopsi: A Hap Collins li agraden molt les dones i és un ex convicte per negar-se a combatre a Vietnam. Leonard Pine és un veterà de la mateixa guerra, negre i homesexual. Hap i Leonard són els millors amics del món a Texas dels anys vuitanta. I també els mes desastrosos. Treballen molt, guanyen molt poc i practiquen arts marcials en el seu temps lliure.

 

La nena perduda: maduresa, vellesa| Elena Ferrante

Barcelona: La Campana, 2016

Sinopsi: Ara la Lina i l’Elena són adultes i han pres camins diferents: l’Elena va deixar Nàpols per casar-se i convertir-se en una escriptora d’èxit a Milà. Però un amor de joventut que torna a brotar la porta de nou a Nàpols, on l’espera la Lina, que ara ja és mare i a més ha triomfat a la seva manera en el negoci local. L’Elena és la senyora culta; la Lina, aparentment, continua sent aquella dona de barri ignorant i poc disposada al refinament. Però la intel·ligència pura i la intuïció són al costat de la Lina. Els fets es precipiten quan un bon dia, de cop i volta, desapareix la filla de la Lina: ¿assassinat, segrest, mort? No ho sap ningú, i al barri tothom murmura…

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments