Inici Actualitat Gisela Codina de Les Pinediques guanya el primer premi del concurs de...

Gisela Codina de Les Pinediques guanya el primer premi del concurs de dibuix d’Osona contra el càncer

0
COMPARTIR

Una alumna de l’escola Les Pinediques de Taradell ha guanyat el primer premi del concurs de dibuix d’Osona contra el càncer. Es tracta de Gisela Codina, que l’any passat era alumna de 6è de Primària, que ha guanyat la desena edició d’aquest concurs.

Aquest certamen es convoca anualment i en aquesta edició es va comptar amb la col·laboració de Titelles Naip que va anar a les escoles a conscienciar i sensibilitzar sobre els hàbits saludables per prevenir la malatia.

Cal destacar també que el segon premi va ser per una altra taradellenca, l’alumna de 4t de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, Paula Pujol. I que també va rebre un accèssit Maria Pey de 6è de Primària de Les Pinediques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments