Inici Actualitat La UD Taradell remonta davant del Sant Feliu de Codines en un...

La UD Taradell remonta davant del Sant Feliu de Codines en un partit marcat per la pluja

0
COMPARTIR

Triomf sofert del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda davant del Sant Feliu de Codines. Els taradellencs, remontant, van guanyar per 3 a 2.

El partit no va ser gens fàcil, ja que al minut 6 els visitants van fer el 0 a 1 aprofitant la sortida d’un córner. La reacció taradellenca va ser ràpida, ja que Plade Puigdesens va posar l’empat a 1 als deu minuts. Tot seguit, Pedrón va tenir una ocasió per posar per davant al marcador als taradellencs, però la jugada va acabar amb la pilota al pal. Però els visitants al minut 22 van posar l’1 a 2 al marcador amb un xut des de la frontal. El Taradell va acusar el gol i, malgrat tenir alguna ocasió, no van saber trobar el camí del gol.

El Taradell va sortir a la segona part amb la intenció de remontar i amb dos canvis. Plade Puigdesens i Oller es van quedar als vestuaris i van sortir Sala i Povedano. I als vuit minuts Marçal posava l’empat a 2. A partir d’aquí intercanvi d’ocasions. Pau va fregar el gol al quart d’hora i Darwin, més tard, va xutar fregant el pal. Van ser els avisos pel gol que va arribar al minut 75 quan Marçal per velocitat treia una centrada des de la dreta perquè Canó rematés a gol de cap. Just després el Sant Feliu va estar a punt d’empatar amb un xut molt llunyà que entre Nil i el travesser van evitar l’empat.

Al final triomf del Taradell que suma 19 punts i es consolida amb el grup capdavanter del grup cinquè de la Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments