Inici Actualitat La caminada intergeneracional del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès compleix 10...

La caminada intergeneracional del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès compleix 10 anys

0
COMPARTIR

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès va celebrar aquest divendres la desena edició de la caminada intergeneracional. Hi van participar quasi mig miler persones, entre alumnes del centre i avis i àvies.

L’objectiu de la iniciativa, organitzada pels alumnes de 5è de Primària, és guadir de l’entorn de Taradell mentre alumnes i gent gran s’interrelacionen. El recorregut de la caminada ha estat molt planer pels entorns del municipi i ha acabat al Centre cultural Costa i Font amb un esmorzar compartit. Allà s’hi ha fet un espectacle amb motiu dels deu anys a càrrec dels alumnes responsables del projecte i de familiars.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments