Inici Actualitat Els inicis del Cau en un documental projectat a Taradell dintre la...

Els inicis del Cau en un documental projectat a Taradell dintre la mostra internacional de cinema etnogràfic 2018

0
COMPARTIR
Foto: Josep Güell

Taradell va ser aquest dijous una de les vint poblacions catalanes que va participar a la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2018. Així, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, es va fer una sessió dedicada a l’Agrupament Escolta Rocaguinarda amb la projecció d’un documental que comptava amb imatges antigues d’aquesta entitat que va néixer als anys 60.

Titulat ‘Moments del CAU’, el documental mostrava algunes de les primeres activitats organitzades pel Cau amb filmacions de Joan Serra i imatges cedides per Josep Güell i el mateix Agrupament a l’Arxiu Fotogràfic Taradell.

La Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2018 pretén ensenyar diverses produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic en general que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció. Aquest 2018 es projectaran 52 films al llarg de 44 sessions, que tindran lloc en vint poblacions diferents.

Podeu veure el documental aquí:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments