Inici Actualitat L’Arxiu Fotogràfic exposa fotos dels monuments de Taradell a l’entrada de can...

L’Arxiu Fotogràfic exposa fotos dels monuments de Taradell a l’entrada de can Costa

0
COMPARTIR

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell exposa aquests dies a l’entrada del Centre cultural Costa i Font una mostra de fotografies sobre els monuments de Taradell. Es tracta d’una vuitantena d’imatges sobre els 17 monuments, escultures i monòlits que té el municipi. I es fa coincidint amb el 40è aniversari del monument de L’Atlàntida, una obra de Josep Ricart i Maimir, que està a l’entrada de Taradell venint de Sant Miquel de Balenyà.

La resta de monuments són el monòlit a Francesc Camprodon (1967), el monument d’Exaltació a la vida i la pau (1976); monument a Pau Casals (1977), monument a la pagesia (1978); Monument a Tots els caiguts (1978); monument a Joan Vilacís (1982), Monument Al metge rural (1983); monument a l’Expedició a l’Everest (1985), monòlit del Castell de Taradell a l’onzè centenari (1993); monument al Gos Caçador (1997); monument a La flor de la Vida (1998); monòlit a Antoni Sors (1994); escultura del Sereno de Can Costa (1999); escultura de Sant Antoni Maria Claret (2001); la T -escultura al·legòrica a Taradell- (2000) i L’arbre dels drets de l’Infant (2018).

A cada un dels monuments, a banda de quatre fotografies de diferents anys que mostren l’evolució urbanística del poble, hi ha una explicació i contextualització de l’obra i la bibliografia dels llibres, diaris o revistes d’on s’ha extret la informació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments