Inici Actualitat L’exposició ‘Controles?’ de prevenció de les drogodependències arriba a Taradell

L’exposició ‘Controles?’ de prevenció de les drogodependències arriba a Taradell

0
COMPARTIR

El programa ‘Controles?‘ forma part del conjunt de recursos de prevenció que ofereix l’Àrea d’Atenció a la Persones de la Diputació de Barcelona. El programa gira entorn d’una exposició sobre la prevenció de drogodependències i s’adreça a la població
adolescent, jove i, també a les seves famílies. Taradell gaudirà del programa fins al 30 d’octubre el vestíbul del Centre Cultural Costa i Font.

El programa té l’objectiu de sensibilitzar la població sobre els riscos del consum de drogues per evitar o retardar l’edat d’inici del consum, mitjançant factors de protecció per prevenir el consum i promoure actituds responsables i saludables.

L’exposició utilitza la interacció amb persones professionals i les noves tecnologies per aconseguir una reflexió crítica i constructiva entorn els diferents aspectes relacionats amb les drogues i com prevenir-ne el seu consum. A més a mes, el programa consta
de sessions formatives, per complementar l’exposició, que permetran aprofundir més en aquesta realitat. Podeu consultar l’horari de les sessions a en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments