Inici Actualitat El canvi d’enllumenat del camp de futbol permetrà gastar la meitat d’energia...

El canvi d’enllumenat del camp de futbol permetrà gastar la meitat d’energia elèctrica

0
COMPARTIR

Aquesa propera setmana es completaran els treballs de millora del camp de futbol de la Roureda amb el canvi d’enllumenat. L’Ajuntament de Taradell ha adjudicat els treballs a l’empresa Novatilu, S.L. de Manlleu, que va guanyar el concurs públic per substituir l’actual il·luminació per un sistema amb LED.

Un total de vuit empreses es van presentar al concurs públic. En total es substituiran 20 lluminàries que fins ara eren al·lògenes de vapor de sodi per a 12 de tipus LED. Aquest canvi permetrà gastar la metitat d’energia elèctrica, passant dels 20.000 Kw anuals als 10.000. El cost d’aquesta millora és de 17.000 euros (iva a part) i està previst que els llums se substitueixen aquesta propera setmana.

Amb aquesta actuació es completaran les millores al camp de la Roureda que van consistir en la substitució de la gespa artificial, la millora del sistema de reg i el canvi de cadires a la graderia. La inauguració oficial es farà el proper 27 d’octubre a la tarda coincidint amb la presentació dels equips d’aquesta temporada de la U.D. Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments