Inici Actualitat Una UD Taradell molt espessa perd a casa contra el Gurb

Una UD Taradell molt espessa perd a casa contra el Gurb

0
COMPARTIR

Partit dolent del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda. Els taradellencs han perdut per 0 a 1 contra el Gurb, per culpa d’un gol als dos minuts de joc.

El matx ha començat amb un gol visitant en la primera i de les poques arribades que ha tingut el Gurb. Malgrat tot, els primers minuts del Taradell han estat més o menys bons amb el control i algunes arribades. Al minut 9 Plade Puigdesens, sense angle, ha enviat la pilota al pal lateral. Després d’un xut creuat de Marçal, al minut 19 ha arribat la més clara per al Taradell. Pedrón ha enganxat un xut que s’ha estavellat a la base del pal amb el porter ja batut.

Però el domini taradellenc ha durat uns 25 minuts, ja que a partir de llavors no ha trobat claredat. El Gurb, en canvi, ben ordenat n’ha tingut prou perquè anessin passant els minuts. Només una arribada per l’esquerra al minut 42 ha intranquil·litzat els taradellencs.

Al segon temps, no ha arribat la reacció del Taradell. Malgrat l’entrada de Povedano i Oller, els taradellencs no han arribat amb claredat. Un parell d’arribades però sense massa perill. El Gurb ben posat i dificultant l’atac del Taradell n’ha tingut prou per endur-se els punts. Arnau, que reapareixia després d’una lesió greu, al minut 84 ho ha intentat amb un xut massa creuat.

Al final derrota taradellenca. La segona de la temporada i les dues com a local, que manté la UD Taradell amb 13 punts però perd l’ocasió de consolidar-se en els primers llocs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments