Inici Actualitat Més de 200 ciclistes participen a la 1a Gitana en btt de...

Més de 200 ciclistes participen a la 1a Gitana en btt de Taradell

0
COMPARTIR

Divendres es va celebrar la 1a edició de la Gitana en btt de Taradell, organitzada per la Unió Ciclista Taradell. La convocatòria va ser tot un èxit de participació, ja que hi van prendre part 283 aficionats a la bicicleta de muntanya.

La logística estava ubicada al pavelló d’esports del Pujoló, des d’on es va fer la sortida. El recorregut principal tenia uns 42 quilòmetres amb uns 1.200 metres de desnivell, pels voltants naturals de Taradell i per corriols menys coneguts. També es va marcar un circuit curt de 26 quilòmetres, pels que no tenien tan temps o volien un traçat menys exigent.

Al llarg del recoregut, els participants van disposar de tres avituallaments i en finalitzar d’un entrepà. També es van sortejar complements i accessoris de btt per als participants. La prova no era competitiva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments