Inici Actualitat Taller sobre màrqueting i comercialització per comerços, petits empresaris i emprenedors dilluns...

Taller sobre màrqueting i comercialització per comerços, petits empresaris i emprenedors dilluns a Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell acollirà, el proper dilluns 22 d’octubre de 9:30 a 13:30h, la formació ‘El futur dels negocis: vendre més enllà del producte i crear experiències’, destinada a comerços, petits empresaris i emprenedors de la comarca. Aquesta formació la conduirà el ponent Xavier Tovar, formador especialitzat en desenvolupament de negoci i persones, que explicarà als assistents com els nous canals de venda i pagament poden ser uns aliats, i de la importància d’internet com a canal de venda i el coneixement del client i els seus desitjos.

Aquesta acció està organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana amb el suport de la Diputació de Barcelona, i s’emmarca dins el programa comarcal de formació empresarial ‘Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2018’ que les diferents entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

Per fer la inscripció entreu a http://www.creaccio.cat/formacio/ i si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments