Inici Actualitat Ja estan instal·lades les càmeres de videovigilància de la urbanització La Roca...

Ja estan instal·lades les càmeres de videovigilància de la urbanització La Roca de Taradell

0
COMPARTIR

Ja estan instal·lades les càmeres de videovigilància de la urbanització La Roca de Taradell per prevenir nous robatoris i aquesta setmana entren en funcionament. Aquestes estan col·locades a les entrades principals de la urbanització per controlar i registrar les matrícules dels vehicles que entren i surten. La mesura s’ha pres després dels continuats robatoris que han patit els veïns de la urbanització en els últims mesos.

N’hi ha d’instal·lades al capdamunt de la urbanització, davant la masia de l’Hostalet del Bou, a l’entrada principal i a l’accés pel camí cap a Panedes. Per exemple, les càmeres de l’entrada graven l’entrada i sortida de cotxes i una altra grava les matrícules dels que accedeixen venint del poble. Al camí cap a Panedes també es gravaran les matrícules, igual que les del capdamunt de la urbanització, on una grava les matrícules dels vehicles que entren i l’altra els vehicles que circulen per la zona. Per tant, tots els vehicles que entren i surten de La Roca queden registrats a partir de les seves matrícules.

Les dades s’envien al servidor central que hi ha instal·lat a l’Ajuntament de Taradell, on també es controlen les càmeres de Goitallops, Mont-rodon i la Font Gran. Les càmeres també estan sincronitzades amb el registre dels Mosos d’Esquadra. De manera, que si cap de les matrícules detectades forma part d’un llistat dels Mossos, aquests reben un avís.

Les càmeres s’han pagat a través de l’aportació feta per un total de 115 veïns de la urbanització. Si més veïns fan aportacions, llavors es plantejaria instal·lar un altre punt amb càmeres. L’Ajuntament de Taradell paga la instal·lació de la fibra perquè les càmeres enviïn les dades a l’Ajuntament i també es fa càrrec del seu manteniment, tal com s’ha fet quan s’han instal·lat en altres punts del municipi.

Recordem que els veïns de la Roca es van organitzar ja fa mesos en un grup de whatsapp després d’una dotzena de robatoris i que, fins i tot, s’han organitzat per fer batudes de vigilància detectant la setmana passada uns lladres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments