Inici Actualitat Baixada important de l’atur a Taradell durant el setembre de 2018

Baixada important de l’atur a Taradell durant el setembre de 2018

0
COMPARTIR

Després d’una pujada moderada a l’agost, el setembre va ser millor per Taradell en quant a atur registrat. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, 14 persones van trobar feina i es va baixar fins als 232 taradellencs en situació d’atur. Fa un any, a Taradell hi havia 262 taradellencs sense feina.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur també ha anat a la baixa. Aquest mes de setembre passat es va tancar amb 7.604 osonencs sense feina. És a dir, 142 persones menys que al mes de juliol. Fa un any n’hi havia 8.103

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments