Inici Actualitat Divendres s’inicia la 16a edició del cicle Taradellencs pel món de la...

Divendres s’inicia la 16a edició del cicle Taradellencs pel món de la Biblioteca

0
COMPARTIR

Aquest divendres s’inicia el cicle ‘Taradellencs del món’, que cada any organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, els divendres del mes d’octubre. Gerard Roma i Montse García encetaran aquesta 16a edició amb una presentació sobre Mèxic.

La segona sessió serà el 19 d’octubre amb Joan Carles Abella que parlarà de Dakar des de la seva experiència en el viatge que va fer des de Taradell fins a la capital del Senegal amb una furgoneta 4×4 amb sis persones. Finalment, Albert Ledesma posarà punt i final al cicle d’enguany parlant d’Etiòpia.

Totes les projeccions començaran a les 8 del vespre i es faran a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. També es podrà veure una exposició de fotografies dels viatges.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments