Inici Actualitat Taradell celebra diumenge la 25a Trobada de gegants

Taradell celebra diumenge la 25a Trobada de gegants

0
COMPARTIR

Matinal gegantera a Taradell aquest diumenge. La Colla jove de geganters organitza la 25a edició de la trobada. I ho farà amb la participació d’una quinzena de colles d’arreu de Catalunya.

Hi seran presents les colles de Ribes de Freser, Prats de Lluçanès, Gironella, Torelló, Sant Vicenç de Torelló, el barri de Santa Anna de Vic, les Franqueses del Vallès, Sant Pere de Vilamajor, Puigreig, Ullastrell, Hostalets de Balenyà, Rellinars, l’Agrupació cultural Aigüestortes de Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Vilassar de Dalt, Pont de Vilomara, Sant Julià de Vilatorta i la Farandula Sant Roc d’Olot.

La trobada començarà amb una plantada a les 9 del matí a la Ronda dels Vilademany. Cap a les 11 començarà una cercavila pels carrers cèntrics del municipi per acabar amb una ballada a l’aparcament de la Carpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments