Inici Actualitat Els germans Freixas primers a la Pedraforca O-Cup

Els germans Freixas primers a la Pedraforca O-Cup

0
COMPARTIR

Notícia esportiva del passat cap de setmana. Els germans Meritxell Freixas i Josep Ma Freixas, del CET L’Enclusa-O, es van proclamar campions, de la categoria 21A femenina i masculina respectivament, a la Pedraforca O-Cup que es va disputar el dissabte 15 i el diumenge 16 de setembre. Dos dies de curses d’orientació al peu del Pedraforca, al Coll de la Trapa. També hi va participar Marc Ballabriga, del CET, que va aconseguir el 8è lloc a la categoria 21A masculina.

El dissabte 15 de setembre es va disputar la Copa Catalana de Llarga Distància i el diumenge 16 el Campionat de Catalunya de Mitja Distància. A la cursa del dissabte, Meritxell Freixas es va classificar en primer lloc i el diumenge en quart, de manera que la suma de puntuació dels dos dies la va situar en primer lloc de la prova. Josep Ma Freixas també es va situar primer en aquesta prova després d’haver assolit el segon lloc a la cursa llarga i el primer a la mitjana. Per altra banda, Marc Ballabriga va aconseguir el vuitè de la Pedraforca O-Cup a l’aconseguir el tretzè lloc a la cursa llarga i el cinquè a la cursa mitjana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments