Inici Actualitat Els germans Freixas pugen al podi a la cursa d’orientació d’Olot

Els germans Freixas pugen al podi a la cursa d’orientació d’Olot

0
COMPARTIR

Segon lloc per Josep Maria Freixas (CET Enclusa-O) i segon lloc per Meritxell Freixas (CET Enclusa-O) a la Orientura 2018, la cursa d’orientació d’Olot. Ho van fer en la categoria C1 masculina i femenina. Amb aquest resultat, Meritxell Freixas s’ha proclamat ja matemàticament campiona de la Lliga Nord-O 2018, a falta de disputar una de les nou proves puntuables. Ho ha fet amb molta superioritat.

Mentrestant, Josep Maria Freixas és segon a la general, amb opcions de guanyar la lliga nord en l’última prova que es disputarà a Aiguafrada el 2 de desembre. En aquesta classificació general, un altre component de l’equip d’orientació del Centre Excursionista Taradell, Marc Ballabriga, ocupa la tercera posició. A l’Orientura 2018 també hi va participar Lluís Saborit en la categoria C2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments