Inici Actualitat La UD Taradell debuta a la lliga amb una golejada al camp...

La UD Taradell debuta a la lliga amb una golejada al camp del Seva

0
COMPARTIR

Partit brillant del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest diumenge a la tarda al camp del Seva. El partit corresponia a la segona jornada, però suposava el debut en lliga, ja que el primer partit es va ajornar fins el 19 de setembre.

Els taradellencs van ser molt superiors i van golejar per 1 a 5, en un partit que no va tenir història. Des del principi, domini taradellenc que en els primers minuts va perdonar. Al 12 Pedrón i al 17 Canó va tenir les primeres ocasions clares per marcar. El 0 a 1 va arribar al minut 25, quan Canó va rematar ajustat al pal. En els minuts següents, doble oportunitat Ignasi, i una altra per Oller. El segon gol va arribar al minut 31 i de penal transformat per Plade Puigdesens, després d’una falta sobre Canó. Abans del descans, Pedrón va fer el 0 a 3 rematant una centrada de Canó.

La segona part va començar amb la mateixa superioritat taradellenca. Al minut 51 Plade Puigdesens va fer el 0 a 4 xutant una centrada de Canó per la banda. Amb el partit sentenciat, el tècnic taradellenc Gerard Pallarès va buscar alternatives i descans per alguns jugadors. Així, al minut 68 Martí Pedrón va fer el 0 a 5 en una jugada de dos jugadors de refresc, Orriols per la banda i Marçal rematant i obligant a refusar el porter, perquè Pedrón marqués. Poc després va arribar un nou penal pel Taradell, però Pau va enviar la pena màxima als núvols.

Ja als últims minuts va arribar el gol de l’honor del Seva en un penal molt dubtós. Tres primers punts per a un Taradell que comença amb força i optimisme la lliga 2018-2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments