Inici Actualitat Els veïns de la Roca de Taradell comencen a fer patrulles per...

Els veïns de la Roca de Taradell comencen a fer patrulles per evitar l’onada de robatoris

0
COMPARTIR

Els robatoris en cases de la urbanització de la Roca de Taradell no s’aturin i els veïns han decidit organitzar-se més per evitar-los. Divendres passat, per exemple, hi va haver quatre robatoris en cases del carrer Segimon i del carrer Sant Marçal en només una hora i en cases que tenien alarmes.

La inseguretat a la urbanització ja va fer que els veïns s’organitzessin a través d’un grup de whattsapp per coordinar-se i avisar. També s’ha fet la petició al departament de Territori per instal·lar càmeres de vigilància a les diferents entrades que té l’urbanització i que aviat es col·locaran.

Ara els veïns han decidit patrullar per la urbanització de forma coordinada en grups durant les primeres hores del vespre i la nit per tal de dissuadir als lladres. En la reunió extraordinària de dissabte passat així es va decidir. També es recomana que, abans de fer-se fosc, hi hagi veïns passejant amb gos per la zona de la franja, que és per on sembla que accedeixen els lladres. I que davant de qualsevol sospita es truqui al 112, es faci cas als lladrucs dels gossos i s’instal·lin mesures a les cases com alarmes i sensors de llum.

Aquest dilluns també s’han reunit amb l’Ajuntament de Taradell per tal d’arranjar els camins de la franja de la urbanització i així la Guardia Municipal, els Mossos d’Esquadra i els veïns hi podran circular i fer vigilància.

Aquí podeu veure dos vídeos enregistrats en dues cases on es veuen els lladres:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments