Inici Actualitat El nou gegantó de Taradell surt per primer per participar a la...

El nou gegantó de Taradell surt per primer per participar a la 34a Trobada de les Borges Blanques

0
COMPARTIR

La Colla jove de Gegants de Taradell va participar dissabte a la 34a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques. Més de 70 colles amb uns 160 gegants hi van prendre part. Entre elles, el nou gegantó de Taradell Carles de Cruïlles i Vilademany, que va passejar pels carrers de la comarca de Les Garrigues.

La trobada és una de les més multitudinàries de Catalunya amb l’actuació d’unes 1.800 persones. Després de la cercavila pels carrers del poble, van acabar a la Plaça porxada on van fer dues ballades i al final es va fer un sopar popular. Cal destacar que a finals de mes tindrà lloc la tradicional Trobada gegantera de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments