Inici Actualitat A Taradell es poden comprar tiquets i samarretes per anar la mobilització...

A Taradell es poden comprar tiquets i samarretes per anar la mobilització de l’11 de setembre

0
COMPARTIR

La Diada de l’11 de setembre tornarà a comptar amb una gran mobilització nacionalista a Barcelona. Aquest any tindrà com a lema ‘Fem la República catalana’ a la Diagonal de Barceloan, des de Glòries fins a Palau de Pedralbes. En total 38 trams. A la comarca d’Osona li correspon el tram 18.

En aquesta web diada.assemblea.cat ja es pot fer la inscripció per participar-hi. Per tal d’anar-hi, també es poden comprar tiquets d’autocar a Taradell. Concretament a Can Vilaró i a la parada de l’ANC, els dissabtes de 10 a 13h, on també es venen samarretes. La sortida dels autocars l’11 de setembre es farà a la una del migdia des de la Plaça 1 d’octubre (aparcament de la Carpa).

Sopar groc el 8 de setembre

També estan a la venda els tiquets per al Sopar Groc que es farà a Taradell el proper 8 de setembre al Centre cultural Costa i Font. El preu és de 10 euros i es poden comprar a la parada de l’ANC els dissabtes al matí, a la botiga de Can Vilaró i al bar de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments