Inici Actualitat InstaOsona i en Toca-sons tornaran a premiar les millors fotos de la...

InstaOsona i en Toca-sons tornaran a premiar les millors fotos de la festa

0
COMPARTIR

Per cinquè any consecutiu, InstaOsona i l’agrupació organitzadora de la Festa d’en Toca-sons organitzen un concurs d’Instagram. Com s’ha fet els últims dos anys, es premiaran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social entre el 22 i el 27 d’agost. El concurs d’Instagram és una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu, que arriba a la sisena edició.

Per participar-hi, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #tocasons18 i #instaosona, i seguir els perfils @instaosona i @festatocasons a Instagram. El concurs no té límit de
participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és el 25 d’agost, les imatges poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb aquesta figura.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i l’Associació de la Festa d’en Toca-sons, decidirà els dos guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat. Els autors de les dues imatges guanyadores s’enduran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell durant la tardor. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. D’altra banda, la comissió d’en Toca-sons triarà una foto d’entre totes les que es presentin al Memorial Lluís Tuneu (totes les categories, inclosa
Instagram) que sortirà a la portada de la revista de l’any que ve.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments