Inici Actualitat Una nova caminada teatralitzada i la tornada del Toca-canalla, novetats de la...

Una nova caminada teatralitzada i la tornada del Toca-canalla, novetats de la Festa d’en Toca-sons 2018

0
COMPARTIR

La Festa d’en Toca-Sons 2018 té com a principals novetats el canvi de temàtica de la caminada teatralitzada i una nova edició del Toca-canalla, a banda de les incògnites sobre qui serà l’agutzil i en Toca-sons.

Nova caminada teatralitzada

‘Caça de bruixes’ és el títol de la nova caminada teatralitzada que proposarà Canya que no és conya durant dues nits (dimecres 22 i dijous 23 d’agost). Des de 2/4 de 10 del vespre i fins a les 12 de la nit aniran sortint grups de 10 persones cada quart d’hora per seguir la història. La sortida es farà des de can Just i només ho podran fer els que hagin comprat l’entrada de forma anticipada (al Cafè de can Costa) per un preu de tres euros.

La nova caminada teatralitzada arriba després de deu anys d’espectacles. El punt de partida és la por amb un passatge del terror per camins del segle XVII, una època de bruixes, Inquisició i misèria.

Cinquena edició del Toca-canalla

El format infantil del Toca-Sons arribarà, com és habitual, dos anys després de la seva última edició. Es farà el dia 24 d’agost a partir de les 7 de la tarda, amb les mateixes incògnites que el format per a adults: Qui serà l’agutzil? Qui serà en Toca-canalla?

La festa comptarà amb enfrontaments entre sometens i bandolers, la captura d’en Toca-Canalla a la Plaça de les Eres i el judici als jardins del Centre cultural Costa i Font.

26 anys de Toca-Sons

La Festa d’en Toca-Sons tornarà a centrar l’atenció el dissabte 25 d’agost. Durant tot el dia hi haurà el mercat del segle XVII on, entre més de 90 parades, l’agutzil i els sometents vetllaran per la seguretat del poble. A les 12 a la Sagrera l’agutzil llegirà el pregó i rebrà la bandera de mans del batlle per tal que s’encarregui de defensar el poble de l’arribada del famós bandoler.

Serà cap a les 7 de la tarda quan faci entrada en Toca-Sons, sense saber per on entrarà ni quin taradellenc interpretarà el bandoler. Després d’alterar l’ordre del poble, robar en una pastisseria i enfrontar-se amb l’agutzil, es farà el moment de treva que servirà per reconèixer la Colla jove de Geganters i Grallers de Taradell per la seva implicació amb la festa. El judici tornarà a fer-se als jardins del Centre cultural Costa i Font.

Concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Per quart any tothom qui faci fotografies d’algun acte de la Festa d’en Toca-Sons podrà participar al concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Hi haurà premis per a les tres millors fotografies i també per a les dues millors fotografies penjades a instagram (entre el 22 i el 27 d’agost) amb les etiquetes #tocasons18 i #instaosona.

Cal destacar com a novetat que entre les fotografies participants també es triarà la que serà portada de la revista de la Festa de l’edició 2019. Les fotografies s’han de fer arribar via mail a concurstocasons@gmail.com (màxim tres fotos).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments