Inici Actualitat Crida als artistes de Taradell per exposar les seves obres durant la...

Crida als artistes de Taradell per exposar les seves obres durant la Festa Major

0
COMPARTIR

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Taradell fa una crida a tots aquells artistes que vulguin exposar les seves obres durant la mostra de la Festa Major d’estiu.

Com ja és habitual, s’organitza l’exposició d’artistes locals de Taradell, un espai que per exposar les obres de qualsevol tipus d’art (pintura, talla, fusta, escultura, ceràmica, dibuixos il·lustrats, joies fetes a ma, fotografia…) de tots els taradellencs i taradellenques que ho desitgin i que practiquin qualsevol tipus d’art.

Al llarg dels últims anys, s’està creant una base de dades de tots els artistes de Taradell i, per això, des de l’àrea de Cultura es fa una crida a tots aquells artistes del municipi que realitzen qualsevol tipus de treball manual o art, a apuntar-se i a participar de l’exposició dels artistes locals.

Totes aquelles persones que desitgin exposar, poden adreçar-se a les oficines del Centre Cultural Costa i Font presencialment o trucant al telèfon 93.812.67.01 els dilluns, dimecres i dijous de 4 de la tarda a 7 del vespre o a través del correu electrònic puigbjn@taradell.cat.

Enguany l’exposició d’artistes locals es portarà a terme del 17 al 28 d’agost. Les obres s’hauran de portar a les oficines del Centre Cultural Costa i Font els dies 9, 10 i 13 d’agost

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments