Inici Actualitat L’Ajuntament habilita una nova àrea infantil als Jardins de la Pau de...

L’Ajuntament habilita una nova àrea infantil als Jardins de la Pau de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha habilitat un nou parc infantil. Està ubicat al carrer de la Pau, tocant amb el carrer Bellmunt, en els Jardins de la Pau. Fa pocs dies que ha entrat en funcionament i compta amb diferents balancins, un tobogan, una aranya i dos gronxadors. També s’han instal·lat dos bancs i una paperera. La zona s’ha perimetrat amb una tanca de fusta.

Es tracta del novè parc infantil que hi ha al municipi. Precisament, aquests últims dies també s’han adequat altres àrees infantils que comptaven amb equipaments que s’havien espatllat o estaven en condicions poc òptimes pel pas del temps. Un d’aquests, per exemple, és el de la zona de Ca l’Iglesias, tocant al carrer Ramon Pou, on s’han substituit tots els elements infantils (com es veu a la imatge de sota).

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica