Inici Actualitat Mireia Montaña acaba segona a la Triatló Port de Tarragona 2018

Mireia Montaña acaba segona a la Triatló Port de Tarragona 2018

0
COMPARTIR

La taradellenca Mireia Montaña va aconseguir aquest diumenge un podi en triatló, en la seva primera participació en aquesta modalitat esportiva. Va ser a la Triatló Port Tarragona on la Mireia va acabar en segona posició en la categoria femenina Supersprint.

En total va haver de superar 400 metres nedant, 7,5 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres corrent. En total va invertir un temps de 42 minuts i 21 segons. La victòria va ser per Gemma Ruiz, que va tardar uns quatre minuts menys. En la prova de natació, la Mireia va ser millor que la guanyadora.

La prova amb diverses categories i distàncies va comptar amb un miler de participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments