Inici Actualitat Pujada important de l’atur a Taradell durant el mes de juliol de...

Pujada important de l’atur a Taradell durant el mes de juliol de 2018

0
COMPARTIR

El mes de juliol ha estat força dolent en quant a l’atur a Taradell. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi ha 12 persones més que al mes de juny sense feina. En total hi ha 242 taradellencs a l’atur. Comparant amb el 2017, la xifra és més baixa, ja que llavors hi havia 258 persones en situació d’atur a Taradell.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur també ha anat a l’alça. Aquest mes de juliol es va tancar amb 7.563 osonencs sense feina. És a dir, 1935 persones més que al mes de juny. Fa un any n’hi havia 7.935.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments