Inici Actualitat Aquests són els campions del 34è Torneig d’estiu F5 de la UD...

Aquests són els campions del 34è Torneig d’estiu F5 de la UD Taradell

0
COMPARTIR
Campions en categoria Benjamí. Foto: Jaume Cutrina

Dissabte es van disputar les finals de la 34a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell al camp municipal de la Roureda. Les grans finals van començar amb l’animació del grup de batucada La Vall Tocada de Torelló.

En categoria Prebenjamí el primer classificat va ser Green Rubberex que es va proclamar campió després de superar per 3 gols a 2 als Jefecitos Rafart. El Cristalbox també van pujar al podi, ja que van superar als Futbolissims al partit pel 3r i 4t lloc. El porter menys golejat de la categoria va ser Max Escalé de l’equip Green Rubberex amb 7 gols encaixats durant a la fase de grups. I el màxim golejador, Pau Clarà, del Cristalbox amb 37 gols realitzats a la fase de grups.

Campions en categoria Prebenjamí. Foto: Jaume Cutrina

En categoria Benjamí la victòria va ser per Les Feres que va superar per 3 gols a 1 als Jean Claude Voll Damm a la final. Per altra banda, el tercer classificat, va ser els Va nanus que va superar els Futbolins al partit pel 3r i 4t Lloc. El porter menys golejat va ser Arnau Díaz de l’equip Les Feres amb 7 gols encaixats a la fase de grups i el trofeu al màxim golejador se’l va endur el jugador dels Jean Claude Voll Damm Ruben Sugrañes amb 30 gols marcats.

L’Auto Vigatana Team va ser el vencedor en categoria Aleví després de superar als Tenas Team per 7 gols a 1. El tercer lloc va ser per un altre equip que també va pujar el podi l’any passat, els Renova Quintana. El porter de l’Auto Vigatana, Pol Parcet, va ser el porter menys golejat amb 4 gols encaixats i Dani López, del mateix equip, va ser el màxim golejador de la categoria.

A la categoria Infantil, el campió va ser Aluminis Jurado que va aconseguir imposar-se per un clar 8 a 2 als Super Nike. La Canalla del Capellà va ser el tercer classificat, després de superar els Ca l’Aturat al partit per decidir el tercer classificat. El porter menys golejat va ser Oriol Blasco d’Aluminis Jurado amb 12 gols encaixats i el premi pel màxim golejador va caure per lgnasi Quer dels Escarbats de 8 potes, amb 22 gols marcats.

En cadets, els Drink Team va imposar-se a la tanda de penals a Els de la Vella Escola. En tercera posició, es van classificar els CEES, després de guanyar els Ture FC. Gerard Serra amb 4 gols encaixats va ser el guanyador del trofeu porter menys golejat i Pius Quer, dels Drink Team, va ser el guanyador del trofeu al màxim golejador amb 25 gols.

A la categoria Plata també hi va haver tres campions. En categoria Benjamí, els Be 9 va imposar-se per 5-2 als Casiwin. Els Llampecs van ser els tercers classificats. El taradellenc Biel Sayós dels Llampecs, va ser el màxim golejador de la categoria amb 20 gols i Àlex Garrido, dels Be 9, va ser el porter menys golejat amb 20 gols encaixats.

En categoria Aleví, els Tigers, van ser els vencedors després de superar els Totts Team per 3 gols a 2. En tercera posició, va quedar la Canaia de la Paia superant els Proteam. De fet, dos jugadors d’aquest últim equip es van endur els trofeus al màxim golejador i el porter menys golejat de la categoria: Iker Caballero amb 20 gols encaixats i Pol Garcia amb 19 gols marcats.  Finalment en categoria Infantil, els guanyadors de la categoria van ser els Jedais superant a penals els Osona GG. En tercer lloc van quedar els Vickings. Sergi Taulats dels Vickings va ser el porter menys golejat amb 21 gols encaixats i Marc Vilardell dels Jedais va ser el màxim golejador amb 14 gols.

Un cop disputades les finals es va celebrar la cerimònia de clausura del torneig amb la presència de Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell; Toni Reig, director General del Consell Català de l’Esport; Joan Casassas, regidor d’Esports; Albert Pujol, president de la UD Taradell, i Joan Puig, director del Torneig F5 de Taradell. Al llarg del torneig han passat 117 equips, 970 jugadors, i s’han disputat més de 600 partits.

Foto: Jaume Cutrina
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments