Inici Actualitat Els joves del Puntal ensenyen a la gent gran del casal de...

Els joves del Puntal ensenyen a la gent gran del casal de jubilats a utilitzar el mòbil

0
COMPARTIR

Durant el mes de juliol la gent gran de l’Associació de Jubilats i els joves del Punt Jove El Puntal han dut a terme dues accions conjuntes. Primerament, i durant tres matins de dimecres, joves del Puntal es van desplaçar al Casal de l’Associació de Jubilats per ensenyar com funcionen els smartphones, les tablets o els portàtils a la gent gran. Aquest projecte de Voluntariat Digital va tenir la participació d’un total de 9 persones jubilades i 5 joves.

Com a segona acció conjunta, 10 joves de la iniciativa ‘Fem-ho jove’ (programa d’Aprenentatge i Servei) han ajudat a la Junta Directiva de l’Associació de Jubilats a arreglar el pati interior del Casal per tal de netejar-lo i pintar-lo, amb l’objectiu que a partir d’aquest mateix estiu s’hi puguin dur a terme activitats a l’aire lliure, com per exemple el berenar o el posterior concert d’havaneres del passat divendres 13 de juliol. A més, des del Parc de les Olors de l’Ajuntament es van proporcionar diverses plantes aromàtiques, entre elles el barballó, per tal de promocionar la recuperació d’aquesta espècie pròpia del municipi, i que des d’aquest juliol ja llueixen a les jardineres del pati del Casal.

Aquestes experiències de caire comunitari permeten als col·lectius implicats interaccionar en espais comuns que promouen les relacions socials i la cohesió entre generacions diverses.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments