Inici Actualitat L’Assemblea de joves La Trabucaire proposa diverses activitats a partir de dissabte

L’Assemblea de joves La Trabucaire proposa diverses activitats a partir de dissabte

0
COMPARTIR

Una xerrada sobre “Repressió als Països Catalans” amb un representant d’Alerta Solidària encetarà les activitats que ha programat l’assemblea de joves de Taradell La Trabucaire per als propers dies. La xerrada es farà a la terrassa de can Costa dissabte a 2/4 de 8 del vespre.

El proper dilluns 30 de juliol a les 8 del vespre als Jardins de can Costa també es farà una projecció de cinema a la fresca. La pel·lícula escollida és ‘La vida de Brian’. Més tard, el 5 d’agost al mateix espai es presentarà i projectarà el documental ‘Poble rebel’ a 2/4 de 8 del vespre.

Ja en el marc de la Festa major d’estiu, el dilluns 20 d’agost a partir de les 9 de matí, la Trabucaire organitzarà un torneig de bàsquet mixt 3×3 a la pista del Parc d’Esports. I el dimarts 21 d’agost a les 12 del migdia als jardins de can Costa tindrà lloc un taller vermut feminista per encarar la festa jove lliure d’agressions masclistes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments