Inici Actualitat La Diputació de Barcelona aportarà 400.000 euros per millorar els polígons industrials...

La Diputació de Barcelona aportarà 400.000 euros per millorar els polígons industrials El Vivet i Castellets

0
COMPARTIR

Taradell forma part del Pla de modernització de polígons que portarà a terme la Diputació de Barcelona. Dins aquest pla, dotat amb 30 milions d’euros en dues convocatòries, hi ha una dotació de 400.000 euros per millorar els polígons industrials El Vivet i Castellets de Taradell.

Això suposa pràcticament finançar tot el cost dels treballs, que costaran uns 523.000 euros. L’objectiu serà fer actuacions per remodelar l’enllumenat dels polígons amb criteris d’eficiència energètica, millorar la xarxa de clavegueram del polígon El Vivet i la xarxa de telecomunicacions del polígon Castellets. En els dos casos també es farà un asfaltat dels vials i es millorarà l’accessibilitat de les voreres, en cas de Castelletes fent-les arribar fins a la deixalleria.

Actualment, als dos polígons taradellencs hi ha instal·lades 69 empreses amb més de 360 treballadors. En aquesta primera convocatòria d’ajuts dotat amb 15 milions d’euros, només 22 municipis en seran beneficiaris i milloraran 56 polígons de la demarcació de Barcelona. El de Taradell és l’únic projecte subvencionat a la comarca d’Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments