Inici Actualitat Els taradellencs Laia Vivet i Raul Povedano guardonats amb una distinció per...

Els taradellencs Laia Vivet i Raul Povedano guardonats amb una distinció per bona nota a les PAU 2018

0
COMPARTIR

La taradellenca Laia Vivet i el taradellenc Raul Povedano han estat dos dels 523 alumnes de tot Catalunya que aquest divendres han rebut una distinció per treure bona nota a les PAU 2018 (Proves d’Accés a la Universitat). El lliurament de les distincions a 317 noies i 206 nois va fer-lo el President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, a l’Auditori de Barcelona.

La Laia va obtenir un 9,1 a la fase general de les proves i estudiarà International Business Economics a la UPF. Pel que fa en Raul, va obtenir un 9 a la fase general de les PAU i estudiarà Enginyeria informàtica a la UPC. De la comarca d’Osona han estat distingits 16 estudiants.

Les distincions es donen als estudiants amb una nota igual o superior a nou en la fase general de les PAU. Aquest 2018 la nota més alta ha estat un 9,9, que van obtenir dues noies. La nota mitjana global dels més de 28.700 alumnes que es van examinar de la fase general va ser de 6,622.

Laia Vivet
Raul Povedano
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments